Allmänna villkor 

Försäljningsvillkor 

 

Vi följer konsumentköplagen. Många av produkterna vi säljer och framför allt för racing så krävs att man har tillgång till välutrustad verkstad och mycket bra mekaniska kunskaper för att montera. Svetsning, slipning, kapning samt alla andra tänkbara modifieringar kan komma att behövas göras och beskrivningar samt installationsanvisningar kan även vara delvis missvisande och bilder inte överensstämmande.

Vi ersätter aldrig inblandad 3:e part utan skriftligt godkännande av oss.

Integritetspolicy

 

För oss på Boulder Maskin AB är det viktigt att du och dina personuppgifter behandlas ansvarsfullt med hänsyn till din integritet och att du får reda på vilken information vi samlar in om dig, hur vi använder den samt hur vi gör det. Denna policy beskriver även dina rättigheter och hur du går till väga för att utöva dina rättigheter.

Vilken information samlar vi in? Boulder Maskin samlar in och behandlar information inom de områden och funktioner som anges här. När du använder våra tjänster eller handlar hos oss kan du direkt eller indirekt komma att ge oss information om dig själv på ett antal olika sätt, såsom när du genomför ett köp via vår hemsida, blir medlem i vår kundklubb, kontaktar oss eller använder någon av våra tjänster där du lämnar ifrån dig personuppgifter av något slag.

För att läsa vår hela integritetspolicy se här.

Kontakta oss

Personuppgiftsansvarig är Boulder Maskin AB som är ett svenskt bolag registrerat hos Bolagsverket med organisationsnummer 556507-8713 och har sitt säte i Spånga. Om du har frågor angående hanteringen av dina personuppgifter är du välkommen att maila oss på info@bouldermaskin.com (SE); ringa Boulder Maskins kundservice +46 (0)8 647 05 60.

 

Tillsynsmyndighet
Datainspektionen är den tillsynsmyndighet som i Sverige övervakar att de som behandlar personuppgifter följer dataskyddsförordningen. Om du anser att Boulder Maskin behandlar dina personuppgifter i strid med dataskyddsförordningen har du rätt att lämna in ett klagomål till Datainspektionen.

 

Kontaktuppgifter Datainspektionen

Telefonnummer: 08-657 6100

E-post: datainspektionen@datainspektionen.se