• Dicken

Jag går o fiskar..

Kaoset når inga gränser nu. Nu gör vi så att vi inte lovar eller bokar några tider alls. Vi är helt chokade en månad framåt. Vi tar in och bokar max ett servicearbete per dag som vi vet blir klart på några timmar. Därefter tar vi in det som står på gården i turordning och tar det en eller två veckor innan vi har möjlighet att få in bilen så är det tyvärr så det är. Är det sedan en krångelbil med som varit på andra verkstäder och de inte kommit i mål med bilen och bara släckt koderna eller att den har ett hembyggt elsystem som slår ut hälften av bilens ordinarie elsystem så kan det ta allt mellan 2 timmar till 1 vecka att felsöka ihop med rejäl provkörning.


Detta kostar massor av extra tid som blir både dyrt för ägaren och pajar vårat schema extra bra.

Hade vi fått jobba med bilar som varit orörda och man inte gjort riktiga raggar lösningar av separation av blinkers och bromsljus med typ hade vårt liv blivit mycket enklare.


Vi hade för avsikt att sjösätta nya hemsidan men det har bara inte funnits tid att gå igenom det sista så förhoppningsvis fixar vi det till nästa vecka. Istället för en vettig blogg med vad vi gjort eller jag och mina äventyr som jag hela tiden råkar ut för och har åsikter om så blir detta bara en mini blogg.


Nyhets sammanfattning


Nya bud på hur man skall hålla distans igår från Tegnells crew. Nöjesfält, djurparker och museer får nya förhållningsorder. Distans område på Grönan o Skansen 20 kvm. Tekniska museet 10 kvm.


Hur fan ska detta gå till? Ska man ha med tumstock och visselpipa att blåsa i om någon kommer för nära. Jag läste hela info sidan igår och det finns inte en människa som fattar vad de menar eller kommer ha möjlighet att följa flummeriet.


Det mest slående av allt är att man inte nämner ett ord om att det kan vara vettigt att sätta på sig ett munskydd. Det liksom existerar inte som något som kan hjälpa till att lindra smittspridningen. Undrar varför man använder de på sjukhus och har gjort långt innan coronan slog till.


Som enda land i världen så menar man att munskydden inte fungerar.


Nä skit i munskydd, se bara till att ha måttband, ett riktigt långt minst 5 meter och en tuta eller visselpipa om någon kommer för nära. Sverige 2021 och Sverige 2024 är jag härifrån, tack o lov.Nu skiter jycken och jag i bilar på några dagar och häller upp en stänkare med lite bra musik för att softa av lite så här på Fredagskvällen. Nästa vecka ska nya sidan vara sjösatt och då kommer det bli lite mera om vad vi håller på med och vi kommer givetvis lösa världsproblemen i samma takt som alltid. Om inte annars ha åsikter om de.


Jeff Healeys liv är en story i sig själv och har man läst hans historia så ska man sluta klaga. Fruktansvärt öde så sluta o pip på Måndags morgon om det tar emot att komma ur sängen för att ryggen gör lite ont och det knakar i knäna. Det han råkade ut för ger frasen " livet är orättvist " en ny dimension.


Ha en riktig bra helg och fånga dagen.


Cheers fan!

120 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Adress

Finspånggatan 43

163 53 Spånga

Kontakt

08-647 05 60

Följ oss

  • Facebook

© 2020 by ​Boulder Maskin AB - Dodge Ram Diesel