• Dicken

Snart kan vi kalla oss 3,0 specialister

Veckans skörd av spridare och insprutningspumpar är inget att skriva till Expressen om. Dyra grejor som fungerar bra om bränslet är av rätt kvalitet. I det här fallen är det igen biodiesel som har varit problemet. Vi kommer inom kort att kunna testa spridarna själva.

Väntar på rätt adapter till vår testmaskin och då kan vi snabbt få svar själva om rätt volymer och spray bild utan att behöva skicka iväg grejorna och vänta i veckor på svar.


Vi fick besök av en gammal kund som sadlat om helt från Ram trucks och byggbranschen till en med mera mexikansk inriktning. Taco mobil frän som fan med modern motor och låda. Tagit hem en gammal glassbil från US och bygger om hela inredningen för att kunna laga och nasa tacos över hela huvudstaden mobilt. Planen är att skita i tillstånden och snabbt som fan kunna dra innan snuten kommer....inte..

Vi hjälpte mannen med lite nya sulor och annat fix på framvagnen. Tijuana custom! Vem säger att Ram trucks inte håller? 37 år gammal Ram 150. Bra skick på hela trucken men nu har lådan gett upp och man får med handen på hjärtat säga att den har hängt med bra mycket längre än i de flesta moderna modellerna. Kanske inte den komfort vi söker i dagsläget med helsoffa utan massa tillbehör som man aldrig använder men den gör garanterat jobbet. Cool!32 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla